LisbonInstantBooking.com - Coronavirus (COVID-19) - Angajamentul nostru față de tine. Cum să stai în siguranță și sănătos când călătorești și la hoteluri.

Este posibil ca toți să ne punem în călătorie deocamdată, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim să visăm la următoarea aventură de călătorie.

Informații privind siguranța călătoriilor

În întreaga lume, sprijinim țările noastre și rămânem acasă pentru a lupta împotriva virusului. Dar, dragostea noastră pentru călătorii nu va dispărea. Deși mulți nu pot călători deocamdată, criza se va încheia curând. Și atunci când se va întâmpla, cu toții ne vom bucura să vedem din nou lumea. Așadar, pe site-ul nostru, pe social media și în alte forme de comunicare, vom continua să împărtășim numeroasele destinații minunate pe care partenerii noștri trebuie să le ofere. Și, vom anunța oferte viitoare imediat ce vor deveni disponibile. Și uneori, doar frumusețea uneia dintre destinațiile noastre de călătorie incredibile vă va inspira cu uimire și dorință pentru viitorul nostru de a călători lumea împreună.

Pe măsură ce toți împărtășim această criză, împărtășim și dorința și motivația de a călători din nou și de a explora lumea imediat ce s-a terminat. Împreună, vom continua să visăm și să planificăm pentru acea zi. Între timp, putem rămâne pozitivi și poate să ne pregătim constructiv pentru viitor.

Iată câteva sfaturi:

  1. Ce zici de învățarea unei limbi noi? Sau, poate, practică acea a doua limbă din zilele de școală. Există multe resurse și aplicații gratuite disponibile pentru studiul limbii online.
  2. Citiți câteva bucătării regionale pe care poate doriți să le gustați. Poate încercați o rețetă regională pentru dvs. în bucătărie. Caută online câteva videoclipuri instructive despre gătit.
  3. Faceți o listă cu câteva sfaturi de neprețuit de călătorie din reviste, cărți și site-uri web pe care ați încercat să găsiți timp pentru a le citi. Vizionați câteva videoclipuri inspirate de călătorie online. Păstrați un caiet al cercetării dvs., care vă va face prima călătorie mai îmbucurătoare.
  4. În cele din urmă, gândiți-vă să achiziționați o nouă geantă sau rucsac care să se potrivească perfect stilului dvs. de călătorie. Planificați-vă să călătoriți elegant și convenabil.

Între timp, vă rugăm să stați în siguranță și să aveți grijă de dvs. și de cei dragi.

Pentru partenerii și hotelurile noastre de călătorie

Aici la Lisbon Instant Booking, lucrăm ore suplimentare pentru a ne asigura că partenerii noștri de pe glob primesc serviciul de care au nevoie. Ne pasă profund de siguranța, sănătatea și starea dvs. de bine. Și gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de voi toți. De asemenea, dorim să știți că suntem preocupați de bunăstarea afacerii dvs. de călătorie. Compania noastră rămâne puternică, iar serviciile și operațiunile noastre continuă fără întrerupere. Nivelul nostru înalt de asistență și asigurarea activității dvs. de călătorie sau cazare este susținută în orice moment este de cea mai mare importanță pentru noi.

Pe măsură ce monitorizați situația și vă luați în considerare propriile planuri de continuitate, suntem pregătiți să vă ajutăm în orice capacitate necesară. În timp ce zilele grele sunt aici pentru a rămâne o vreme, bunăstarea și prosperitatea vor apărea din nou la orizont. Planurile noastre de creștere și dezvoltare în lunile următoare, în special pentru următoarea generație de servicii de Instant World Booking, progresează rapid. Când sunteți gata să luați în considerare noi soluții pentru afacerea dvs. de călătorie sau de cazare, pentru a începe să creșteți propria afacere, vom fi gata să vă oferim opțiuni și alternative low cost.

Unde pot primi mai multe informații?